Over ons

Alwaysswim is ontstaan als onderdeel van de onderneming Leo Linders Zwembaden. Het bedrijf is gestart vanuit de wens om zwembaden te bouwen, die nagenoeg binnen ieder budget passen. In navolging van de realisaties van vele zwembaden ontstond Alwaysswim, een manier om door middel van een zwembadoverkapping, bijna het gehele jaar door te genieten van een zwembad.

Persoonlijk

Onze persoonlijke werkwijze en dichtbij onze klanten staan is zeker onze kracht. Alleen op deze manier kunnen we passend advies en ondersteuning geven en voldoen aan de wensen.

Levering & plaatsing

Alwaysswim is gevestigd in het Land van Cuijk in de driehoek van Nijmegen, Venlo, Eindhoven maar opereert door heel Nederland. Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw locatie? Informeer en laat ons een passende offerte maken.

Waarom kiezen voor ons?

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast leveren wij persoonlijk advies op maat en kunnen we door onze jarenlange ervaring exact voldoen aan uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij weten alles over zwembaden en zwembad toebehoren. Het bouwen van zwembaden is niet alleen ons vakgebied, het is onze passie. Dat drijft ons iedere dag om de beste kwaliteit zwembaden te bouwen voor onze klanten.

Wij bieden u naast een breed aanbod aan zwembadoverkapping ook complete zwembaden. Dat is onze kracht. Meer weten? Informeer naar de vele mogelijkheden en laat ons u volledig adviseren.

We staan voor kwaliteit

Kwaliteit staat voorop
Wij werken enkel met producten van de beste kwaliteit, plaatsing gaat uiterst zorgvuldig en in goed overleg met u, als gebruiker.
Service met een lach
Voor ons is niets te gek. Wij willen immers dat u tevreden bent én blijft! Dat gaat verder dan enkel het plaatsen van de overkapping. Ook op het gebied van onderhoud adviseren wij u graag.

Wie zijn wij?

Leo Linders
Eigenaar

Meer dan 18 jaar ervaring in de zwembadbranche. Specialist op het gebied van zwembaden, zwembadoverkappingen en uiterst zorgvuldig in het plaatsen van uw overkapping.

Irene Donkers
Touwtjes goed vast blijven houden